ÁR: 55.900 Ft/m 2

A padlóipar régi törekvése, hogy a tölgy sárgás színét úgy módosítsák, hogy az ne menjen a tölgy rovására – avagy ne legyen sárgás és a fehér olajoknak köszönhetően „fátylas” megjelenésű. Nos, a London felülete pont ilyen, azaz nincs meg az a tipikus homályos megjelenése, mint a fehérített padlóknak, de mégis világos tud maradni, meghagyva a tölgyekre jellemző elegáns textúrát.
Fafaj: Európai tölgy (quercus robur)
Felületi megmunkálás: Strukturált, olajozott, waxolt tölgyfa parketta

Árajánlatot kérek

Tudnivalók

Termék adatlap

Beépítési útmutató

Beépítési útmutató letöltése

Beépítési útmutató letöltése

Adatlapjaink tartalmazzák az fapadlók rövid beépítési útmutatóját, kiegészítve padlófűtéssel ellátott aljzatok esetében is ( elektromos padlófűtésre nem ajánlott ).

A fektetést, beépítést mindig bízza szakemberre!

Kiegészítők

Kiegészítők dokumentum letöltése

Hungarian Point London termékünkhöz elérhetőek szegélylécek és lépcsőprofilok.

Ápolás és karbantartás

Ápolási és karbantartási útmutató letöltése

Karbantartás: A London parketta a beépítést követően első ápolást nem igénylő felület, természetesen abban az esetben, ha azt a megfelelő időben végezzük el ( nincs már pórral járó építőipari tevékenység ).

A napi takarítás: porszívó, majd azt követően enyhén nedves felmosás ajánlott (a nedves  takarítást maximum hetente egyszer ajánljuk).

Ápolás: felhasználástól függően (utcai cipő, házi kedvenc, kertkapcsolat, otthoni vagy közületi) kérje ki a  véleményünket. De átlagos felhasználás mellett 2-3 évente ajánlott a padló ápolóolajozása.

Treccia London parketta képek