ÁR: 77.180 Ft/m 2

Bizonyos értelemben a Budapest parkettánk inverze. Megkapta mindazt a felületkezelést, amit a Budapest, de végső mozzanatoknál egy fehér waxot használtunk, amitől teljesen megváltozott a padló megjelenése, azaz a konzervatív padlóból – modern lett. Itt is fában színezünk, így minden egyes megrendelés egyedi és megismételhetetlen…..

Fafaj: Európai tölgy (quercus robur)
Felületi megmunkálás: Strukturált, * füstölt, olajozott, waxolt tölgyfa

Árajánlatot kérek

Tudnivalók

Termék adatlap

Beépítési útmutató

Beépítési útmutató letöltése

Beépítési útmutató letöltése

Adatlapjaink tartalmazzák az fapadlók rövid beépítési útmutatóját, kiegészítve padlófűtéssel ellátott aljzatok esetében is ( elektromos padlófűtésre nem ajánlott ).

A fektetést, beépítést mindig bízza szakemberre!

Kiegészítők

Kiegészítők dokumentum letöltése

Hungarian Point Toulouse termékünkhöz elérhetőek szegélylécek és lépcsőprofilok.

Ápolás és karbantartás

Ápolási és karbantartási útmutató letöltése

Karbantartás: A Toulouse parketta a beépítést követően első ápolást nem igénylő felület, természetesen abban az esetben, ha azt a megfelelő időben végezzük el ( nincs már pórral járó építőipari tevékenység ).

A napi takarítás: porszívó, majd azt követően enyhén nedves felmosás ajánlott (a nedves  takarítást maximum hetente egyszer ajánljuk).

Ápolás: felhasználástól függően (utcai cipő, házi kedvenc, kertkapcsolat, otthoni vagy közületi) kérje ki a  véleményünket. De átlagos felhasználás mellett 2-3 évente ajánlott a padló ápolóolajozása.

Versailles Picollo Toulouse táblaparketta képek