Értékelés: 4.4 / 5
Illuminati svédpadlóIlluminati exclusive svédpadlók

Az Illumunati svédpadlók felülete 3D hatást kelt, köszönhetően egy speciális lamellamegmunkálásnak.

 

    

Színeiben egyaránt megtalálhatóak a klasszikus elemek, de túlnyomórészt speciális színek és struktúrák jellemzik ezt a kollekciót. Némely felület eléréséhez több, mint egy hét szükséges a soklépcsős felületkezelés időigénye miatt, de a végeredmény önmagáért beszél.

Az Illuminatti svédpadlókat 16 vagy 21mm  vastagságban 18 és 22 és 25cm szélességben lehet rendelni.

A táblafotóra kattintva megtalálhatja az áfás Ft/ m2 árat, amely Rusztikus válogatásra és 19 cm-es szélességre érvényes.

 

Információ:

- A padlók felülete nélkülöz mindenféle szabályosságot, tarkítva domború és homorú részekkel, ez e termék lényege.

- A padlók mindegyikénél többlépcsős természetes kémiai reakció zajlódik le a tölgyfában lévő csersavval, ezért itt minden egyes fadarab a csersav tartalmától függően fog elszíneződni.

- Minden termék egyedi kivitelű, a rendelni kívánt tételeknél kérjük, különös gondot fordítsanak a mennyiségekre, és a pontos felmérésre.

- Mivel ezek a manufakturális padlók nem sorozat gyártottak ezért nem fogunk találkozni két 100%-ig egyforma felülettel!

- Ez adódik, a két egyforma fa nem létezik elvéből, különösen érvényes ez a füstölt típusú padlóinknál, ahol nagyobb színszórással kell kalkulálni.

- Minden egyes svédpadlónk körben mikrofózolva kerül gyártásra, ez a fózolás ma már az esztétikai megjelenésről szól, de alapvetően ennek technikai szerepe lenne. Ekkora méretű padlókat nem lehet úgy legyártani, hogy abban ne forduljon elő tized milliméteres szélességi vagy magassági differencia, ezért ennek tolerancia küszöbe 0,5- 1mm körül határozható meg. Ezért tesznek fózolt élt az ekkora méretű padlókra, mert így az nem megy az esztétikum rovására.

 

 

 

Illuminati svédpadló képekLetöltések

Illuminati svédpadló

pdf dokumentum letöltés Illuminati Svédpadló válogatás leírás..pdf