Értékelés: 4.3 / 5
Imperium svédpadlókImperium svédpadlók

Exclusive svédpadlók egy olyan elegye, ahol a markáns mélystruktúrától a gyalunyomos, ámde polírozott felületig találhatóak csak kifejezetten RUSZTIKUS SVÉDPADLÓK. Padlónézegetés közben élményszámba megy egy ilyen svédpadlót kézbe venni, és eljátszani a gondolattal „ Mi lenne, ha ilyen díszítené az Otthonomat „

 

      

 

Az Imperium svédpadlókat 16 vagy 21mm  vastagságban 18, 22, 25 és 30cm szélességben lehet rendelni.

A táblafotóra kattintva megtalálhatja az áfás Ft/ m2 árat, amely Rusztikus válogatásra és 19 cm-es szélességre érvényes.

Információ:

- Minden termék egyedi kivitelű, a rendelni kívánt tételeknél kérjük, különös gondot fordítsanak a mennyiségekre, és a pontos felmérésre.

- Mivel ezek a manufakturális padlók nem sorozat gyártottak ezért nem fogunk találkozni két 100%-ig egyforma felülettel! Ez adódik, a két egyforma fa nem létezik elvéből, különösen érvényes ez a füstölt típusú padlóinknál, ahol nagyobb színszórással kell kalkulálni.

- A füstölésnél egy kémiai reakció zajlik le a tölgyfában lévő csersavval, itt minden egyes fadarab a csersav tartalmától függően fog elszíneződni. Így nem csak a nagyobb színszórással, hanem a mintatáblákhoz képeset

árnyalatnyi különbséggel is kell számolni! Ez érvényes a kollekciónkat tartalmazó összes füstölt   típusú padlóra, ezért kérem csak akkor rendeljen füstölt padlót, ha ezt eltudja fogadni.

 

 - Minden egyes svédpadlónk körben mikrofózolva kerül gyártásra, ez a fózolás ma már az esztétikai megjelenésről szól, de alapvetően ennek technikai szerepe lenne. Ekkora méretű padlókat nem lehet úgy legyártani, hogy abban ne forduljon elő tized milliméteres szélességi vagy magassági differencia, ezért ennek tolerancia küszöbe 0,5- 1mm körül határozható meg. Ezért tesznek fózolt élt az ekkora méretű padlókra, mert így az nem megy az esztétikum rovására.

 

 

 

Imperium svédpadlók képekLetöltések

Imperium svédpadlók

pdf dokumentum letöltés Imperium svédpadlók válogatás leírás..pdf