Panbeton

Padló és falburkolatok > Concrete LCDA > Panbeton

Könnyű, szálerősített beton panel

A Panbeton® az ultrakönnyű, nagy teljesítménnyel bíró szálerősített beton burkolatok egyedülálló technológiája.
Több mint 30 modell áll rendelkezésre 9 színben:


Exkluzív technológia - Panbeton®

Ez egy könnyű beton falpanel, amelynek eleje valódi nyersbetonból, hátul pedig ultrakönnyű hablemezből áll. Könnyű, könnyen vágható és felszerelhető betonpanelek egyszerű megoldást kínálnak a kortárs hangulat megteremtésére egy autentikus anyaggal: a betonnal. A telepítés után a Panbeton® panelek olyanok, mint a helyszínen kialakított valódi betonfalak. Ily módon lehetővé teszik az építészek által inspirált, rendezetlen környezetek - például a Le Corbusier vagy a Tadao Ando - inspirálását, amelyek a Concrete LCDA inspirációs forrásai.

Például a Panbeton® visszatér az állványos fal ritmusához, ott látható a zsaluzat nyoma. Átmenet beltéren és szabadban. Ebben az esetben a legegyszerűbb formájában a beton bizonyítja nyers állapotának szépségét.
Ez a beton belső falpanel különféle méretre, kivitelben és textúrákban is kapható. A belsőépítészek kulcsfontosságú partnereként tervezőstúdiónk a Panbeton® technológiát bármilyen belső szerelvényhez igazíthatja .

A Panbeton® panelek telepítése nagyon egyszerű, minden szükséges információ megtalálható a telepítési utasításokban .


Panbeton® 

Exkluzív Panbeton® technológiánk alkalmazható az összes egyedi tervezésű projektre. Design stúdiónk rendelkezésére áll, hogy megbeszélhesse Önnel a falak testreszabott paneljeiről szóló projektjét.

Panbeton® paneljeink, amelyek több szinten változtathatók:

  • Méretek
  • Textúrák
  • Tervek
  • Színek
  • Betűk / logó

Vissza a főoldalra