Stadler Form KARL - a szuper teljesítményű párásító

ÁR: bruttó 109.990 Ft

Van valami a levegőben: jön a párásítók új generációja! Akár otthonában, akár az irodában, a hideg évszakban a fűtés miatt nagyon gyorsan kiszárad a levegő. A párásítók segíthetnek, biztosítják az ideális páratartalmat és a jobb közérzetet. A Stadler Form a szobai klímaberendezések dizájnmárkája, amely 2022. október 10-én piacra dobta a légnedvesítők új generációját. A Karl és a Karl Big két energiahatékony modell, amelyek erős teljesítményüknek, elegáns dizájnjuknak és modern textil burkolatuknak köszönhetően kiemelkednek a többi készülék közül.

A Karl modell kompakt, 4,6 literes víztartállyal és nagy párásító kapacitással rendelkezik, akár 100 m2-es nagy helyiségekhez. A hálószobában és a nappaliban könnyen beilleszthető a meglévő lakókörnyezetbe.

Automatikus üzemmódban a Karl  egymástól függetlenül választja ki a megfelelő párásítási szintet. Ezzel a helyiségben a kívánt páratartalom gyorsan és kis energiafelhasználással érhető el és tartható fenn. Az innovatív felépítés lehetővé teszi a párásító kompakt méretét. A gazdaságos egyenáramú motorral együtt a hatékony kialakítás alacsony energiafogyasztást eredményez. A készülékek automatikusan kikapcsolnak, amint a víztartályok kiürülnek. Ezenkívül a levegő párásítására szolgáló szűrők növényi és textilszálakból készülnek.

A Karl WiFi berendezése biztosítja, hogy minden funkció okostelefonos alkalmazáson keresztül vezérelhető, a páratartalom pedig bárhonnan, bármikor ellenőrizhető legyen. A csuklós nyílás, amely működés közben felülről tölti fel a vizet, rendkívül praktikus az ügyfelek számára. Ezen kívül a LED-funkciós lámpák éjszaka tompíthatók vagy teljesen lekapcsolhatók, hogy Ön zavartalanul aludhasson.

MŰSZAKI ADATOK

Ajánlott maximális szobaméret: 100 m2 / 250 m3
Párásító kapacitás: 690 g/h
Víztartály térfogata: 4,7 liter
Zajszint: 27 ? 59 dB (A)
Hálózati feszültség: 220-240V / 50 Hz
Teljesítmény: 1,4-30 W
Súly: 2,5 kg
Szín: titánium
Formatervező: Matti Walker

CSOMAGOLÁS TARTALMA

 

Kiegészítő termékek


Stadler Form légnedvesítő betét ( 2 db )

6 250 Ft

Stadler Form Water Cube - antibakteriális ezüstkocka párásító készülékhez

7 990 Ft

 


Letöltések

Stadler Form Karl

pdf dokumentum letöltés Stadler Form KARL & KARL Big használati.pdf


Stadler Form Karl