Kültéri padlók ápolása

2014. március 20.

Eljött a tavasz és nem csak nekünk embereknek van szükségünk a nap, éltető erejére, hanem minden élőlénynek ezen a bolygón, és mint szokták mondani a fa még feldolgozott állapotában is élő anyag.
A nap sugárzásának jótékony hatásai mellet sajnos van egy kellemetlen mellékhatása is és ez pedig nem más, mint az UV sugárzás magas értéke. Az UV sugárzás ellen nem csak bőrünknek, de a teraszunkon, kertünkben beépített faburkolatoknak is kell a védelmet biztosítani, ellenkező esetben mind a megjelenésén mind az élettartamán rontunk vele( szürkülés,repedezés).

Ezért azt tanácsoljuk, hogy szezon előtt és után végezzük el az ápolást, és kültéri teraszburkolatunk azt hosszútávon meghálálja.

A Bona Deck egy olyan edzett olaj, amely a kültéri fapadlók és kerti bútorok védelmére van kifejlesztve.  Fenyő és lenmagolaj keverékéből áll, valamint olyan adalékanyagokkal van megerősítve, melyek csökkentik az UV sugárzás káros hatását és növelik a kültéri teraszburkolatunk élettartamát. A Bona Deck olaj folyékony, könnyű vele dolgozni, és  mélyen behatol a fába, így védelmezve azt.

A Bona Deck padlóálpoló fő tulajdonságai:

  • Természetes növényi olajokból készült
  • Fokozott UV védelem a kültéri padlónak
  • Hosszú nyitott idő
  • Kobaltmentes

 
Vissza a hír listához