Karácsonyi nyeremény akció

2014. november 23.

karácsonyi parketta akcióLassan újra itt a karácsony és vele együtt az év vége! Az elmúlt évekkel szemben az idei évre mondható, hogy elindult az élet az építőiparban és ennek hatása jelentkezett a parkettás szakmában is. Talán már nem túl korai kimondani azt, hogy voltak olyan hónapok, amikor több volt a munka, mint a munkáskéz. Természetesen nem szeretnék előre szaladni és azzal dobálózni, hogy vége a válságnak.., de azért az jó érzéssel tölt el hogy az általam ismert parkettás mestereknek szinte folyamatosan volt munkája ebben az évben.

Columbus körtárcsás csiszológépEzen a gondolatsoron elindulva a Murexin Kft.-val úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy ajándéksorsolást, amelyen kisorsolunk egy Columbus körtárcsás csiszológépet azok között akik murexin termékeket használnak, mintegy ezzel is kinyilvánítva köszönetünket a hozzánk járó iparosoknak. A sorsolás részleteiről érdeklődjön parketta kereskedésünkben, vagy az elérhetőségeink valamelyikén. Azt mindenfélekép szeretném kihangsúlyozni, hogy csak az veheti át a nyereményt, aki személyesen is részt vesz a sorsoláson, ellenkező esetben folytatjuk a sorsolást!

Persze minden egyes ügyfelünknek szeretnénk megköszönni az egész éves munkáját, ezért a sorsolást egy vacsora követ a VOGUE állóhajón, ahol kellemes körülmények mellet elbúcsúztatjuk a 2014-es évet.


karácsonyi sorsolás a fatik parketta mintaboltjában
Vissza a hír listához