Bona tisztító tartály kő és laminált padlókhoz

Padlók, parketták > Ápoló szerek > Bona ápoló szerek
Bona tisztító tartály kő és laminált padlókhoz


Bruttó ár:   2.900 Ft / db

 

Bona tisztító tartály kő és laminált padlókhoz

 
Keménypadló ápolórendszerünk fontos részét képezi a mikroszálas technológia. A szokásos felmosókkal szemben a Bonafelhordó pad nem hagy piszkot a padlón,hanem magához vonzza a port és az általános háztartási allergéneket. A Bona keménypadló tisztítóval együtt használva felszívja a port és a szennyeződést, gyakorlatilag lepucolja a padlóról. Amikor a törlőbetét szennyezetté válik, öblítse le vízzel, alaposan csavarja ki a pad-et, majd folytathatja vele a takarítást a Bona keménypadló tisztítóval együtt.
 
Amikor a törlőbetét túlságosan szennyezettéválik, mosógépben mossa ki. Ezek a tisztítóbetétek újrafelhasználhatók és moshatók. Padlóápolás már több mint 80 éve A Bona több mint 80 éves gyakorlattal rendelkezik olyan termékek tervezésében és gyártásában, amelyek a legjobb teljesítménytnyújtják parkettákon. A knowhow révén most egy olyan tisztítórendszert fejlesztettünk ki, amely alkalmas laminált padlókhoz, csakúgy mint kerámialapokhoz, PVC-hez, márványhozés gránithoz. 
 
Szerte a világon használják termékeinket padlóápoló vállalkozók és lakástulajdonosok olyan környezetekben, ahol kiemelt fontosságú mind a hatásosság, mind az esztétikus megjelenés.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bona tisztító tartály kő és laminált padlókhoz képek