Fidbox inteligens védelem
1 megjelenítve a 1 termékből.

A fa egy higroszkópos anyag, ami azt jelenti, hogy a nedvességtartalmának változása függ a környezet nedvességtartalmának ingadozásától, azaz egyensúlyi állapot eléréséig a környező levegőből vízpárát képesek felvenni vagy oda leadni. Harmonizált elvárás a padlóiparban, hogy a faparkettáknak és a z emberi szervezetnek: átlagos hőmérséklet 18-21°C és a relatív páratartalom 40-60% folyamatosan biztosítva legyen, mivel a természetes fából készült termékek érzékenyek a relatív páratartalomra pont úgy, mint az emberi szervezet.

Egy nem megfelelő klimatikus viszonyok között lévő fapadlón drámai változások következhetnek be!

Enyhébb esetekben zsugorodás, hajszálrepedések, míg extrémebb negatív pára esetén lamellaelválás, és egyéb szerkezeti problémák állhatnak elő. Ezt a későbbiekben javítani nem vagy nagyon nehezen lehet.

Javasoljuk, hogy ennek mérésére vagy egy páramérőt, vagy egy fidboxot helyezzenek el otthonukban.

Az intelligens parketta az egészséges beltéri klímához. A fidbox® egy mérőeszköz, amely két érzékelővel van felszerelve a hőmérséklet (° C) és a relatív páratartalom (%) számára. A keményfa padló alá telepítve 8 óránként rögzíti a fapadló és aljzatának alapvető adatait. Ezek az információk nemcsak az egészséges szobai klímához, hanem a keményfa padló hosszú élettartamához is fontosak.

Fidbox inteligens padlóvédelem.
Fidbox inteligens padlóvédelem.
ÁR: 68.500 Ft
(Nettó: 53.937 Ft + áfa)
Főoldal