Partnereink véleménye

     ?Mint melegburkolati segédanyagokat gyártó cégnek, a Murexin Kft-nek fontos, hogy termékeinket olyan szakemberek értékesítsék, akik biztos tudással rendelkeznek az anyagainkról és hozzáértő módon értékesítik őket. Ha a megfelelő termék a megfelelő módon a megfelelő helyre kerül, biztosan elégedett lesz az eredménnyel a megrendelő is.
Ezért is ajánlom Önöknek a Fatik Parketta üzletét, akikkel már több, mint 15 éve állunk megbízható partnerkapcsolatban.?


Eckel-Horváth Csaba
Murexin Kft - értékesítési vezető

     
 

Kereskedői szemmel, beszállítóként értékelve a 16 éve fennálló együttműködést: Számomra a Fatik Parketta mindig a rugalmasságot, az udvariasságot, a baráti légkörtés - ami talán a legfontosabb ? a hozzáértést jelenti . Egy hely ahol nap mint nap találkozik a szakértelem a megfelelő hozzáállással . Bátran kijelentem, a köztünk kialakult sok évre visszanyúló zökkenőmentes együttműködés jó alapot ad arra, hogy mindenkit arra bíztassak, forduljon hozzájuk teljes bizalommal.

Uvacsek Endre ? Rag-Épker Zrt.
Az SLC és Synteko termékek kizárólagos forgalmazója, MAPEI nagykereskedő

 

     
  Padlót gyártunk... különlegeset, egyedit, autentikusat.
Ha a "kézműves" kifejezésnek mára még maradt volna bármely tartalma, akkor bátran hasonlíthatnám termékeinket
jó borokhoz, egy tőről fakadt, százféle pálinkához. nem teszem, nem divatozunk.

Kizárólagos forgalmazói jog - no ez egy közkedvelt magyar zsargon...
Ők a Fatik kft.

Nem, a jogot nem mi adtuk, hanem hosszas kérlelés árán kaptuk a lehetőséget, hogy az ő tapasztalt és a szakmában egyedülálló tájékozottságú munkatársai vezessék be burkolatainkat a hazai piacon. kérni érdemes volt, szándékunk célba ért.
Megtisztelő számunkra az általuk irányunkban tanúsított szakadatlan érdeklődés, a felhőtlen munkakapcsolat, a minden vitát vagy feszültséget nélkülöző, majd fél évtizedes együttműködés. Köszönjük srácok!

A mi kezünk tölgyfát rajzol néma szorgalommal.
Fatik a hangunk...a magyar hangunk...a szakmáját szerető ember professzionális hangja.
Kérjenek tőlük bátran lehetetlent!

Neubauer Tibor, Timbertech /Monte Titano és Soulum/

 
     

 Főoldal