Padló védelme

    Legfrissebb hírek

Egy padló beépítését követően, számtalan esetben vannak még egyéb szakipari munkálatok. Ezen munkálatok során a padlónk koszolódhat és károsodhat, ezért javasoljuk annak takarását – óvását. Egy megfelelően takart padlóval elkerülhetőek a költséges javítások és esztétikai rombolások. Sokféle anyag található a piacon, de olyan, ami mechanikailag és a folyadékokkal szemben is ellenálló már kevés. Javasoljuk, hogy az ilyen esetekben a landolt valamely termékét vegyék igénybe.

A svájci Landolt ™ gyártó, az ideiglenes nem szövött padlóvédő termékei kifejlesztésekor, az ügyfelek igényeit helyezi előtérbe. Ezért fejlesztettek ki magas színvonalú védelmi, szigetelési és biztonsági alkalmazásokat az építési – felújítási munkákhoz és a belső terek óvására.

 

A Landolt takaróanyagi két fő részre oszthatók.

FloorLiner

Ez a legújabb generációs védő nemszőtt anyag univerzálisan alkalmazható általános padlókon és felületeken, hosszú távú vagy többszöri használatra. Egyedülálló csúszásgátló Opticoat™ bevonata egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé, és maximális biztonságot nyújt az építkezéseken.

A Floorliner™ családban minden védelmi és burkoló feladathoz és minden padlóhoz megtalálja a megfelelő nemszőtt terméket.

▪ A Floorliner™ original egy különösen sűrű, nem szőtt anyag, vízálló fóliával. Ideális védelmet nyújt a padlóknak, még kedvezőtlen körülmények között is. Exkluzív Opticoat™ öntapadó bevonata megkönnyíti a lerakást, eltávolítást és egy másik építkezésen való újrafelhasználást. 

✔ Csempézett padló

✔ Parketta, laminált padló

✔ Szőnyeg

✔ Konyhák, munkafelületek

✔ Kerámia, vizes helyiségek

 

▪ A Floorliner™ Vapor egy nem szőtt anyag, páraáteresztő PE lemezzel, amely folyadékzáró. A frissen lefektetett padlók lefedésére és védelmére tervezték, és lehetővé teszi a felszálló nedvesség és az oldószerek elpárologtatását. 
A Floorliner™ család többi termékéhez hasonlóan a csúszásgátló Opticoat™ ragasztóbevonat ideális fogást és biztonságos munkakörülményeket garantál.

✔ Kerámia csempe és természetes kő padló

✔ A parketta a helyszínen tömített vagy olajozott

Figyelem: Lerakás előtt kapcsolja ki a padlófűtést. A felesleges nedvességet előzetesen el kell távolítani egy megfelelő készülékkel. Az új felületeket legkorábban 72 óra múlva lehet takarni. Ideális szobahőmérséklet + 10 / 25° C, Elvileg tartsa be a gyártó/beszállító előírásait/várakozási idejét az aljzat száradási idejére vonatkozóan.  

 

▪ A Floorliner™ Absorb nem szőtt anyag, nedvszívó, de át nem eresztő réteggel és különösen sűrű gyapjúval. Megbízhatóan megakadályozza, hogy folyadékok érintkezzenek a padlófelülettel. A padlók és a bútorok védve vannak a káros folyadékoktól az építési munkák során. 

✔ Bármilyen padlófelület, kivéve a magas maradék nedvességtartalmú padlókat.

 

▪ Lángálló védő nem szőtt Floorliner™ FR nem szőtt textília ideális speciális alkalmazásokhoz, amelyek lángálló funkciót igényelnek. 
Lánggátló a Bfl s1 / DIN EN 13501-1 szerint, emellett keréknyom-tanúsítvánnyal rendelkezik, és a nemzetközi tengeri iparban használható.

✔ Csempézett padló

✔ Parketta, laminált padló

✔ Szőnyeg

✔ Lépcsők

✔ Konyhák, munkafelületek

✔ Kerámia, vizes helyiségek

 

 

Allprotect

Rendkívül tartós és nedvszívó

Legyen szó a maximális mechanikai védelemről, a gyúlékonyság, az antisztatikus tulajdonságok és a vízfelvevő képesség különleges követelményeiről, vagy a rugalmasságra összpontosítva – minden alkalmazáshoz és minden padlóhoz létezik a megfelelő ALLPROTECT.

Ennek a védő nemszőtt anyagnak a felülete strapabíró, nedvszívó nemszőtt anyagból áll. Ez felszívja a vizet vagy a szennyeződést, és védi az alatta lévő anyagokat. Textil felületének köszönhetően csúszásmentes. Az ALLPROTECT ismét eltávolítható anélkül, hogy bármilyen maradványt hagyna maga után, és folyadékzáróként is szolgál.

 

▪ ALLPROTECT Original strapabíró, tartós, megbízható, hosszú távú védelem még erős mechanikai igénybevétel esetén is. A többfunkciós univerzális eszköz, amely minden fontos tulajdonságból hordoz valamit, és nagyon sokoldalúan használható.
A kiváló tapadás csúszás- és nyírásállóságot tesz lehetővé minden aljzaton.

✔ Elsőbbség a vízszintes felületeken

✔ Lépcső, padló stb.

✔ Minden általános felület védelme

✔ Ideiglenes szennyfogó

✔ Hosszú távú védelem nagy igénybevétel mellett

 

▪ ALLPROTECT Flex tökéletesen alkalmazkodik minden felülethez, ezért különösen alkalmas függőleges felületekre és alkatrészekre, például ajtókra, keretekre és korlátokra. A széleken is áthelyezhető. 

✔ Padló, lépcső, mennyezet, falak stb.

✔ Elsőbbséget élveznek a függőleges felületek és alkatrészek, például ajtók, keretek, korlátok

✔ Minden általános felület védelme

✔ Ideiglenes szennyfogó

 

 

Szakszerű takarást igény esetén elvégezzük

Cégünk a takaróanyagok forgalmazásán kívül, az óvni kívánt felületek szakszerű takarásával is foglalkozik.

Amennyiben ezt a szolgáltatást szeretné igénybe venni, úgy írjon a részünkre egy rövid levelet, amiben kérném az alábbiakat megválaszolni és a következő e-mail címre eljuttatni kivitelezes@fatikparketta.hu

A munka helyszíne:

A takarandó felület, burkolat megnevezése:

A munka kívánt időpontjának megjelölése: Ajánlatkérés

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.