Minden esetben le kell kérdezni a jelenlegi árat és szállítási időt.

Wenge Ipari parketta:

Sárgás sávokkal oldott, alapvetően feketés barnás árnyalatú, afrikai eredetű faanyag. Erőteljes tömör szövetszerkezetű megjelenésében elsősorban a szín és kevésbé a rajzolat dominál.Erősen feketés árnyalatú minőség. A sárgás foltok is gyorsan jelentős mértékben besötétülnek. Kisebb göcsöket tartalmaz, szíjácsot gyakorlatilag nem.

A wenge fa Közép-afrikai Köztársaságban, Kongóban, Tanzániaban és Mozambik déli régióiban fordul elő, ahol szélsőséges időjárás uralkodik, és ennek köszönhetően olyan kitűnő tulajdonságokra tett szert, mint magas keménység és időtállóság.

Nagyon tartós, és az évek múlásával is vonzó marad. Nem csak otthonra ideális választás, hanem nyilvános helyekre is, mint pl. szállodák, éttermek és irodák. Az afrikai wenge fa színe sötét csokoládébarna csipetnyi világos sárgás színű csíkokkal tarkítva, ami dekoratív mintát alkot. A sötét tónusai miatt nagy és világos szobákba ajánlott, és fontos a jó megvilágítás, mert az vizuálisan növeli a teret és az egzotikus fa ragyogó varázsát is.

Wenge Ipari parketta képek